Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Helderzienden.be

laatste getuigenissen over helderzienden

Getuigenis over Stephanie

Beste Stephanie, eindelijk kon ik jou bereiken, zo lang moeten wachten, zo gelukkig om jou te kunnen spreken. Ik hoop dat ik je nog eens kan terugbellen, heel veel lieve groetjes en dank, je bent de beste! J.G.

jenny Bezoek pagina Stephanie

Getuigenis over Sarah

Oprecht bedankt Sarah, met een foto en een minimum aan informatie wist jij onze relatie perfect aan te voelen, je beschreef ons beide met correct inzicht, via mail (een volle pagina) beschreef jij duidelijk wat zich in het verleden tussen ons afspeelde, klopt volledig. Dankjewel voor het duidelijke antwoord op mijn vraag naar de toekomst toe, heb door jouw antwoord veel rust ontvangen en kan de toekomst nu opnieuw vol vertrouwen aan. Respect voor de manier hoe jij een mailconsult aanpakt, kreeg helder en duidelijk antwoord. Veel liefs.

Hilde Bezoek pagina Sarah

Getuigenis over Angel-s

Hi Angel-S, eerste keer gesproken! Wat erg fijn hoe zij de dingen aanvoelde! Op 3 dagen tijd heeft zij mij inzichten gegeven en op de 4 de dag is er reeds een voorspelling uitgekomen, een mooie aanwinst op deze lijn. Liefs Patricia

Patricia Bezoek pagina Angel-s

Getuigenis over Sarah

Wauw , wat een mooi emailconsult heb ik van jou mogen ontvangen. Heel uitgebreid en accuraat. Je zit er boenk op.
Je hebt een heel mooie gave.
Dank je wel.
Liefs.

Anoniem Bezoek pagina Sarah

Getuigenis over Donna

Hi lieve Donna, ik lees dat je op vakantie vertrekt, langs deze weg wens ik jou een fijn vakantie toe! Een recensie wil ik graag nalaten. Donna zag mij niet meer terug keren bij mijn ex vriend, ze was ook de enige die het niet zag liggen en inderdaad het is ook niets meer geworden. Ze voorspelde mij wel een andere man op mijn pad , lieve Donna ik kan je zeggen dat ik de nieuwe man op mijn pad tegen gekomen ben ongeacht ik dacht nooit mijn ex zou kunnen vergeten. Bedankt voor de eerlijkheid Donna. Hartstikke bedankt voor de harde voorspellingen maar de eerlijke voorspellingen. Liefs Mina Almere

Mina Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Donna

Hi Donna,ik hoop je vandaag nog te kunnen spreken voor je in verlof vertrekt. Uw voorspellingen zijn na acht weken uitgekomen over hem, maar Donna ik wil je graag spreken vandaag. Ik sta versteld van de voorspellingen want ik had dit echt niet meer verwacht, mijn hoop was kwijt maar nu deze voorspellingen zijn uitgekomen kan ik niet anders dan erin geloven. Sterke medium , verteld zowel de negatieve als de positieve dingen. Als Donna iemand ziet die terugkomt , geloof erin mensen ! Ziet Donna een einde van een relatie, zal ze het ook zeggen. Super sterk.

Bea VB Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Yuorah

Yuorah is zeer goed, steeds met duidelijke uitleg. Yuorah geeft goede tips . duizend maal dank. vele groeten.

Noa Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Donna

Lieve Donna, je bent een topper van de lijn. Voorspellingen die je deed over hem ( de rosse), is gradicaal uitgekomen. mijn god Donna, je bent erg sterk, tot in details met hoe hij contact zal leggen en zelfs wanneer. Ik was verplicht om hem vier maanden los te laten van je, maar vanaf de vijfde maand zal hij mij opzoeken. Het is zo gegaan Donna. We hebben nu een week weer een relatie. Ik hoop jou nog even te spreken voor je in verlof gaat in augustus. Dikke zoen. Paulien ( sproetje).

Paulien Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Liesje

Liesje, is de beste medium die er is. Zeer heel veel talent,duidelijke en correcte antwoorden.Altijd klaar staan voor de klanten.Heel erg lief en vriendelijk.Zij heeft heel veel capaciteiten,ook voor coaching en juridisch advies is zij heel erg correct en betrouwbaar.Echt een aanrader,bel haar gerust, ze is super goed.

D Bezoek pagina Liesje

Getuigenis over Louisa

Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .

Noor Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Annelies

Beste Annelies
Wil je de waarheid en eerlijk consult .
Bel haar ze is de beste niet wat je wil horen mr wat je moet horen zeker een aanrader en alles komt tot op de draad uit ze is de bovenste beste.
Anouck
.

Anouck Bezoek pagina Annelies

Getuigenis over Louisa

Ik had mijn theater optreden vandaag voor de agenten. Je gelooft nooit wat er gebeurd is op de podium. Ik bel je zo xx Noor .

Noor Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Anna

liefde

ifran Bezoek pagina Anna

Getuigenis over Yuorah

Yuorah is een ontzettend lieve dame om mee te praten,Ze is rechtuit en houd je niet langer aan de lijn dan nodig .Ik heb haar al vaak gebeld en ze is steeds even vriendelijk .Vele van haar voorspellingen zijn reeds uitgekomen,sommige zelfs vrij snel en ik heb er het volste vertrouwen in dat de andere voorspellingen ook nog gaan uitkomen.Ook al heb je het even moeilijk ze kan je zo terug in je krachten zetten .Ze is zeker een aanrader om te bellen en voor mij is ze de topper onder de toppers

patrik Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Donna

Donna, je zat er weer bonk op. Ik kan niet geloven dat jij zo in details kan kijken bij hem. Bevestiging ontvangen van hem eergisteren. Donna, je gaf mij steeds de kracht en hoop en mijn gezeur zal je best al moe zijn, maar jij hebt mij afgelopen drie maanden enorm voorspellingen gedaan die één per één zijn uitgekomen, het grootste stuk , mijn harten wens is uitgekomen, Donna je vertelde mij gedurende vier maanden niets verwachten, maar vanaf half juli zie ik zelfs een ontmoeting weer liggen met zijn liefdesverklaring. Donna, je bent gewoon een TOP medium. Mensenlief, bel Donna voor relaties. Super sterke medium tot details. Bedankt voor alles Donna. Meer dan 5 sterren waard. ( Paardje Rosse ).

Matilde Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Louisa

Dankjewel. dankzij jou heb ik vandaag met Delasi gesproken. We hebben het uitgesproken.

Nooria Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Louisa

Ik kan niet wachten om met je te spreken. louisa is zo sterk, ze gebruikt geen kaarten en haar voorspellingen komen uit. Ik garandeer jullie.

N Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Donna

Donna, de voorspellingen van vier maanden geleden zijn uitgekomen over de man uit het verleden. Jij bent gewoon een topper op de lijn. Heel moeilijk te bereiken maar de moeite waard om te wachten. Mensen die vragen hebben voor de liefde moet je Donna hiervoor bellen. Donna is een top top . Ik hoop je snel weer te kunnen spreken. Mina V.

Mina V. Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Yuorah

super consult. dank.

tim Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Blessed

Heerlijk mens. Even niet gesproken maar altijd heel gezellig om haar te horen. Eerlijk en oprecht begaan met je. Altijd fijne gesprekken.

Emmie Bezoek pagina Blessed

Getuigenis over Erkan

Duidelijk en snel zag hij een aantal dingen die er nu afspelen in mijn leven. Ook eerlijk advies over toekomst. Geen goed nieuws show over de liefde maar helder en eerlijk. Je moet wel Duits of Frans kunnen.

MR Bezoek pagina Erkan

Getuigenis over Krisha

Zojuist Krisha aan de lijn gehad. Zij is zeker haar vijf sterren en meer waard, wat ze zei een paar maand geleden is uitgekomen en bepaalde zakken en situaties die nu spelen, zonder dat ik ernaar vroeg. zei ze het me terug. Ze is een hele lieve dame met heel veel inlevingsvermogenen ziet ook dingen die dieper gaan dan de voorspelling. Ze is een topper. Ik plaats heeeeel zelden een recensie. Kricha je weet wel wie. Lieve groet. M.

M Bezoek pagina Krisha

Getuigenis over Thaiis

Bedankt voor jouw steun. Je bent top .

Priscilla Bezoek pagina Thaiis

Getuigenis over Donna

Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.

Savanna Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Donna

Oh mijn god Donna exact gegaan zoals je voorspelde. Ik hoop je morgen gauw te spreken. Donna blijft gewoon hier de topper. Martine VD.

MARTINE VD Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Laila

Frappant wat zij allemaal ziet.

E Bezoek pagina Laila

Getuigenis over Erkan

Als je iets of wat Duits machtig bent, aarzel dan niet hem te contacteren. Hij is top .

Fons Bezoek pagina Erkan

Getuigenis over Valentine

Gewoon geen woorden voor deze GROTE DAME. Zo zuiver, correct, puur en helder. Elk woord heeft bijzondere waarde. Ik voelde mij meteen één met haar en opgezogen in het immense universum. Alle alle dank uit mijn ziel, uit mijn hart. Blije, zonnige groetjes.

Anne Bezoek pagina Valentine

Getuigenis over Joke D

Hoi Joke, bedankt voor uw krachtige medelevende reading. ik kijk uit naar de voorspellingen die u mij deed. Het was een hart onder de riem uw inzichten over mijn leven te horen, een bevestiging. Heel veel goed en liefs gewenst.

Hilde Bollen Bezoek pagina Joke D

Getuigenis over Chantal

Accuraat snel en lief, geen melig gedoe, maar meteen pure uiting zoals ze het op dat moment aanvoelt… reeds meerdere voorspellingen uitgekomen, hopelijk volgt de rest ook.
dankje.

Patricia Bezoek pagina Chantal

Bel met onze helderzienden

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven