Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Helderzienden.be

laatste getuigenissen over helderzienden

Getuigenis over Olga

Hey Olga,

Fijn je gesproken te hebben. Mijn gesprekken met Olga motiveren me altijd om door te gaan.

Dinetha Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Cassandra

Ik bel je nu al een tijdje maar nog slaag je erin me te verbazen met je gave. Een verloren item is terecht. Terwijl ik zeker was dat ik t kwijt was voor altijd zei jij neen hoor t ligt nog in je huis et voila gister kwam t boven water. Echt ongelofelijk. Dank je wel .

wendy Bezoek pagina Cassandra

Getuigenis over Yuorah

Vandaag met jou gesproken en je zei dat mijn dochter geslaagd zou zou zijn voor haar postgraduaat, wel je hebt gelijk.
Nu nog de andere voorspellingen waarvan je zegt dat ze 100% zullen gebeuren. Laat je weten. Myriam.

myriam Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Destiny

Ik heb Destiny al paar keer gebeld, een aantal van haar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ze is een lieve dame met no nonsense, komt snel tot de kern. Ga haar zeker nog bellen. Een echte aanrader.

wendy Bezoek pagina Destiny

Getuigenis over Marco

Beste Marco

Bedankt voor het aangename gesprek en je hebt me terug wat hoop gegeven. Ik hou je op de hoogte van het verdere verloop. Ik wens je tevens veel liefde. Michele.

Michele Bezoek pagina Marco

Getuigenis over Yuorah

Lieve Yuorah, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Wat een geweldige ervaring was dat. Je bent een topper. Jouw antwoorden zijn 'to the point', zuiver en correct. Bovendien heb je een super lief luisterend oor . Ik ga je zeker opnieuw contacteren, engel. Veel liefs, Brigitte .

Brigitte Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Leandra

leandra is een lieve vrouw. en ziet zonder iets te vragen wat er speelt. nu afwachten of het uitkomt. laat u zeker iets weten.

rosita Bezoek pagina Leandra

Getuigenis over Lily-Rose

Lilly Rose

Is recht voor de raap. Ze ziet alles zoals het is zonder haar iets te zeggen. Ze voelt ook veel aan.
Veel succes. Je bent echt een aanwinst.
Liefs
Kat.

Kat Bezoek pagina Lily-Rose

Getuigenis over Yuorah

Yuorah, je bent zo een zachte lieve dame bedankt om me gisteren de rust te geven die ik nodig had. je bent echt een aanrader , dikke knuffel , je collega.

Collega Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Carola

Top helderziende op deze lijn.
Heb carola meerdere keren gesproken en ze is echt super goed.


Groetjes,
Omata.

Omata Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Anouk

Jij bent een TOPPER op deze lijn .

Cindy Bezoek pagina Anouk

Getuigenis over Anita

Lieve Anita, wat een mooie consult heeft u mij gegeven. Ik ben sprakeloos. U voelt alles tot in detail aan en perfect de situatie uitgelegd. U had ook gelijk over mijn situatie. Hopelijk komt u voorspellingen ook uit.ik zal het u zeker laten weten. Mensen aarzel niet om Anita te bellen.

rosita Bezoek pagina Anita

Getuigenis over Anouk

Je had gisteren weeeerrrrrr gelijk.
Oorbelletje van mijn dochter gevonden daar waar je aangaf, ik heb een fijne avond gehad,. allemaal zoals je me voorspelde.
bedankt.

nicole Bezoek pagina Anouk

Getuigenis over Anne

je bent een heel goed medium. Dank je voor al je steun en je goede richtlijnen.Een absolute aanrader. Zal je nog bellen. Niemand kan zo goed details voorspellen als jij. Liefs x n.

N Bezoek pagina Anne

Getuigenis over Nina

Wauw Nina,wat een mooi consult . Top gewoon. Alles is ook al uitgekomen.Doortje.

Doortje Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Yasmin

Yasmin, woorden kunnen niet omschrijven wat je net voor me hebt gedaan. Ik was zo mijn negatief denken door alles wat er rond mij aan het afspelen was en jij hebt het met paar woorden weer positief gemaakt. Jij hebt me weerhouden om een destructieve weg in te gaan waar ik later nog veel spijt van ging hebben. Je hebt me stof gegeven om erover na te denken om alles op een plaats te zetten zodat ik weer voor mezelf kon ademhalen. Je inzichten over mijn huidige situatie was zo accuraat dat ik er echt een mond vol tanden van kreeg. Je hebt me niet gezegd wat ik wou horen om mij te sussen maar je hebt mijn ogen opengemaakt om dieper in mijn omgeving te zien hoe de vork in de steel zit. Ik ben een heel ander persoon na ons gesprek en Ik kan je niet genoeg bedanken. Je bent echt goed en je stelde me meteen gerust. Ik ben nog steeds verbijsterd hoe je mijn denken een volledige 180 graden hebt doen omslagen. Ik ben je ONTZETTEND DANKBAAR. Dank je wel om mij weer op het rechte pad te houden en mij weer hoop te geven desondanks mijn hoop recent van mij werd afgenomen. Woorden schieten me echt te kort wat voor een prachtige persoon je werkelijk bent. Ik kan je echt niet genoeg bedanken. Met heel veel liefs, L.L.

L.L. Bezoek pagina Yasmin

Getuigenis over Olga

Lieve Olga,

De waarheid is eindelijk uitgekomen, ik ben ontzettend blij dat ik jou gesproken heb.

je bent de sterren zeker waard.
Je maakt me blij .X.

Adam Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Marco

Super goed .en heel aangenaam praten met jou.

Leslie Bezoek pagina Marco

Getuigenis over Kaatje

Kaatje, heb je gisteren gesproken en ik heb me in een tijdje niet zo sterk gevoeld in mijn schoenen als na mijn gesprek met jou. Je gaf me inzichten om verder te gaan en door jou heb ik weer de moed gekregen om aan mezelf te denken wat het beste is voor mij. Ik kan je niet genoeg bedanken. Ik bel je zeker weer terug. Mvg, L.L.

L.L. Bezoek pagina Kaatje

Getuigenis over Nina

Ik ben heel erg blij met jouw als helderziende. ik heb veel aan je voorspellingen en adviezen. Linda.

Linda Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Jasmijn

Top paragnoste met heel goede voorspellingen, komen ook daadwerkelijk uit.

... Bezoek pagina Jasmijn

Getuigenis over Marco

Bedankt Marco voor het goede consult. Mijn verleden was direct duidelijk voor jou. En zonder uitleg kon jij het perfect reconstrueren. Ook mijn toekomst ziet er goed uit. Ik ben benieuwd wanneer je voorspellingen gaan plaatsvinden. Ik hou u zeker op de hoogte. Je bent een aangenaam persoon om mee te babbelen. En je bent heel duidelijk. Grtjs Ann.

Ann Bezoek pagina Marco

Getuigenis over Lies

Lieve lies, je hebt gelijk, na 8 maanden geduld te hebben is er eindelijk konakt. En je ziet alles zo goed komen, het zal langzaam gaan maar beter zo. Ik ben zo blij dat hij terug op mijn pad is en dat we ons hart terug kunnen open zetten voor mekaar. Ik bel je zeker terug groetjes y.

yolanda Bezoek pagina Lies

Getuigenis over Lenny

Hey lenny is altijd aangenaam om met jou te praten.super goeie concults zeker een aanrader :-))).

Leslie Bezoek pagina Lenny

Getuigenis over Nina

Ik heb je al een tijdje niet gesproken. Ik wil je hierbij laten weten dat mijn situatie inderdaad goed is gekomen zoals je voorspelde. dank u voor uw raad. je hoort nog van mij. Amy.

Amy Bezoek pagina Nina

Getuigenissen op mobiel.Helderzienden.be

Als u een getuigenis over een van onze helderzienden plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere helderzienden.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een helderziende. Kies eerst een helderziende en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze helderziendenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

helderzienden-team

Bel met onze helderzienden

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven