Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Helderzienden.be

laatste getuigenissen over helderzienden

Getuigenis over Leandra

Heel vriendelijke vrouw, is correct. to the point en heel goede inzichten en voorspelling.

Kristel Bezoek pagina Leandra

Getuigenis over Jo

Een super aangename man om mee te praten, kan direct zegen hoe de situatie is en hoe die er gaat uitzien. Raad hem zeker aan hij is echt een topper, de voorspellingen die hij doet komen echt uit . Super toffe man .

Elisabeth Bezoek pagina Jo

Getuigenis over Derya

Beste derya weet niet hoe ik je hard genoeg kan bedanken .supermedium .

F Bezoek pagina Derya

Getuigenis over Dirk

Beste naamgenoot, het was een aangenaam gesprek. Je hielp me mee inzien dat uit de kast komen de beste optie was, en de reacties die je me voorspelde kwamen een voor een uit.

Dirk Bezoek pagina Dirk

Getuigenis over Stientje

Super consult. Snel en to the point zonder enige info die ik al zou verteld hebben. En antwoord op mijn tweede vraag die ik in mijn hoofd had, maar nog niet stelde. Ze wist dingen heel goed te verwoorden. Laat je niet afschrikken misschien door de vermelding van erfheks. Positieve mindset nu. Een echte aanrader.

E.L. Bezoek pagina Stientje

Getuigenis over Tina

Waaaw, wat een medium. Ik heb er geen woorden voor, zo juist zonder ook maar iets te zeggen. Hopelijk komt de rest nu ook nog uit. Lieve Tina, DANK JE WEL. Ik bel je snel weer. x T.

Anoniem Bezoek pagina Tina

Getuigenis over Kaatje

Super.ze zag alles meteen. zonder dat ze vroeg achter naam of gelijk wat.

Evi Bezoek pagina Kaatje

Getuigenis over Donna

Donna, wat een sterke medium. Jeetje mina. Donna je voorspelde dat ik in een tijdelijke breuk zou komen met mijn vriend maar na 3 weken gaat hij weer contact opzoeken en de relatie weer zal herstellen. Het is ook zo gelopen Donna.Het was hard voor me omdat ik bang was dat het definitief gedaan is tussen ons maar jouw voorspellling dat de relatie weer zal hersteld worden is nu ook uitgekomen. Je bent fantastisch. Sterren te kort.

Rebecca Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Sarah

Zij is echt de definitie van GEWELDIG. Ze heeft zoveel bevestigd. En ook echt onmiddellijk. Ze is DE helderziende. Wat een powerrrrrrrr. Val haar niet al te veel lastig want wanneer ze online is, wil ik haar niet delen met jullie :( .

Nuria Bezoek pagina Sarah

Getuigenis over Indy

Indy je voorspelling op mijn vraag of het een jongen of meisje is, klopt. Myriam.

Myriam Bezoek pagina Indy

Getuigenis over Olga

Olga is een super meid. Heeft me al door en door geholpen.

r Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Athena

Ik voelde me zo ontspannen na ons gesprek, zowel geestelijk als lichamelijk. Alles voelde goed en ik had geen behoefte om ergens anders te zijn dan bij mezelf. Bedankt, Athena.

Lies Bezoek pagina Athena

Getuigenis over Christelle

Ik bel je zeker eens op.

M Bezoek pagina Christelle

Getuigenis over Kristal

WAUW. Ik heb andere mediums al gesproken maar kristal is ECHT 1 van de beste. BEL HAAR. Ze zegt binnen 2 seconde heel je levensverhaal. Ook wistze dat mijn oma overleden is en mij beschermt. Ze is pas2 maanden overleden. Hoe kom ze dat weten. Ik ben echt in tranen om te weten hoe ze mijn liefdesleven zo goed kon voorspellen. BEL HAAR.

Nunu Bezoek pagina Kristal

Getuigenis over Tessa

TOPPER

z'on vlotte dame aan de lijn wow het enthousiasme spatte eraf , iemand die het echt wel bij het rechte eind heeft . ik heb er veel gesproken op de lijn . Tessa heb ik al meerdere malen gebeld en zei blijft bij haar legging , er zijn al een paar dingetjes uitgekomen. Dus ik ga ze zeker vaker bellen , Tessa doe zo voort .

Anoniem Bezoek pagina Tessa

Getuigenis over Yannick

Echt geweldig. Ik hoop dat je nog lang hier blijft want ik wil je snel weer spreken. Ik heb overal wat rondgebeld, en jij bleef me bij. Je hield me niet aan het lijntje en gaf me snel en eerlijke antwoorden.

Anoniem Bezoek pagina Yannick

Getuigenis over Bonny

Super, heb je al enkele keren gebeld en je blijft steeds het zelfde zien. Zijn ook al dingen van uitgekomen. Evk .

Evi Bezoek pagina Bonny

Getuigenis over Kristal

WAUW. Ik heb andere mediums al gesproken maar kristal is ECHT 1 van de beste. BEL HAAR. Ze zegt binnen 2 seconde heel je levensverhaal. Ook wistze dat mijn oma overleden is en mij beschermt. Ze is pas2 maanden overleden. Hoe kom ze dat weten. Ik ben echt in tranen om te weten hoe ze mijn liefdesleven zo goed kon voorspellen. BEL HAAR.

Nunu Bezoek pagina Kristal

Getuigenis over Tess Sharity

Your the besttttttttt. Period.

Nunu Bezoek pagina Tess Sharity

Getuigenis over Yannick

Yannick, echt een topper. Wat een aanwinst. Bevestigde wat andere mediums ook al hebben gezegd. Je bent echt een topper en super vriendelijk.

Nunu Bezoek pagina Yannick

Getuigenis over Amber

Dag Amber , jammer dat het gesprek uitviel , maar ik wilde jou nog bedanken voor deze zeer oprechte mooie deigddoende woorden. Merci , Dominique .

Dominique Bezoek pagina Amber

Getuigenis over Donna

Lieve Donna, Ik hoop je snel weer te spreken want jouw voorspellingen zijn tot nu toe allemaal uitgekomen,alles wat jij voorspelt had over Marc. Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt verrast was, dit is echt gek. Ik wil heel graag het vervolg weten.hoop jouw snel weer te spreken. Veel liefs,S*. Je bent hartstikke geweldige medium.

Samantha Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Dirk

Lieve Dirk, ik ben Bea en belde je gisteren. Ik weet ook veel over astrologie, maar ken niemand die de tarot op astrologische wijze gebruikt. Je bent wel uniek in je "soort" . Je gaf me een aangenaam betrouwbaar gevoel.

Bea Bezoek pagina Dirk

Getuigenis over Karlien

Bedankt Karlien, voor de steun en de nodige tips.

Nicky Bezoek pagina Karlien

Getuigenis over Tessa

Lieve Tessa, ik heb je vorige week voor de eerste keer gebeld. Je vertelde me dat ik eventjes geduld moest hebben ivm de liefde van een vriend. Toch geduld had ik niet en ik belde je deze week terug je zei weer geduld hebben. Hij voelt meer dan alleen maar vriendschap en ja je had gelijk, gisteren is de vonk overgeslagen en ben heel gelukkig. Ik bel je later nog wel op maar ik wil je toch al bedanken hiervoor. TOP, grts Milla.

Milla Bezoek pagina Tessa

Getuigenissen op mobiel.Helderzienden.be

Als u een getuigenis over een van onze helderzienden plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere helderzienden.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een helderziende. Kies eerst een helderziende en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze helderziendenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

helderzienden-team

Bel met onze helderzienden

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven