Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Helderzienden.be

laatste getuigenissen over helderzienden

Getuigenis over Karine

Wat ben jij goed zeg en altijd even lief en geduldig. Komt heel wat uit van wat je zegt.

wendy Bezoek pagina Karine

Getuigenis over Odette

Bangelijke paragnoste. Ik bel haar graag. Super vriendelijk en snel to the point. Al heel wat uitgekomen wat ze voorspelde. Mijn vertrouwen heeft ze. Ik weet niet of iemand dit je al s gezegd heeft maar je hebt n heerlijke lach. Tot hoors.

Steenbokske Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Niamh

Lieve Niamh, ik weet niet hoeveel ik je kan bedanken. Ik weet dat het goed komt, soms verlies ik de hoop en de moed wel eens. Maar als ik jou bel weet ik dat het geluk op baan is naar mij. Je weet me telkens terug in mijn kracht te zetten. Ik bel je binnenkort terug. Heel veel liefs V.

V Bezoek pagina Niamh

Getuigenis over Yasmin

Yasmin is de eerlijkste en oprechtste medium van deze site. Altijd tot het rechtste eind. zonder de verhalen mooier te maken, gewoon eerlijk. Al heel veel van uitgekomen. Je hebt echt een super gave Yasmin, You are the best. Veel liefs van de dame die zo blij is dat je terug op de lijn bent xx.

Anoniem Bezoek pagina Yasmin

Getuigenis over Anouk

Paar maanden geleden heb ik Anouk gebeld, om te vragen wanneer ik zwanger zouw worden. Ze gaf me antwoord April of Mei. April en zwanger hier. Waaauw. Dank je wel Anouk, hopelijk een goeie zwangerschap verder. Groetjes.

S Bezoek pagina Anouk

Getuigenis over Yuorah

Dank u Yuorah voor al jouw steun en altijd de leuke babbel. Ik hoop dat je voorspelling snel mag uitkomen. xx.

jiska Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Donna

Heel eerlijk en oprecht, dank je wel Donna .

cindy Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Niamh

Lieve Niamh, alweer bedankt om me gisteren tot rust te brengen. Ik voel me altijd volledig anders, beter, nadat ik jou gesproken heb. Heel bijzonder. Liefs Val.

Val Bezoek pagina Niamh

Getuigenis over Gunter

Beste Gunter, je had gelijk over wat mijn werk betreft. Ik hoop dat de andere voorspelling ook snel zal uitkomen. Groetjes Judith.

Judith Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Mierke

Beste Mierke, net zoals je zei is alles heel vlot verlopen, alles is uitgekomen. Bedankt voor je steun.
Veel liefs J.

jenny Bezoek pagina Mierke

Getuigenis over Dina

Heel lieve dame, die dingen vertelde die zij onmogelijk kon weten. Zonder 1 enkele hint of uitleg. Heeft mij verbaasd. Dus zij is het waard van gebeld te worden.

Chris Bezoek pagina Dina

Getuigenis over Annick

Annick Annick Annick. Ik weet niet hoe je het doet maar wauwwwwwww.

Nuria Bezoek pagina Annick

Getuigenis over Donna

Lieve Donna, je bent erg krachtig in je voorspellingen. Je zat er bonk op Donna. Ik kan een hele getuigenis schrijven hoe verbaast ik ben dat alles is uitgekomen over X. Bos bloemen verdien je. Bedankt vr alles. Dikke kus.

Bieke Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Dirk

Dag beste Dirk, je hebt me heel goed geholpen. Ik ben die man die aan vliegtuigen werkt. Het is wel de waarheid die je me vertelde en heb het nagekeken en je verhaal klopt. Tot nogmaals.

Jean Pierre Bezoek pagina Dirk

Getuigenis over Sabine

Wil je weer ff Spreken.

Nuriya Bezoek pagina Sabine

Getuigenis over Karine

Lieve Karine, ik heb je vandaag eindelijk voor de eerste keer aan de lijn gehad. Wat een engelengeduld heb je. Je hebt me zoveel rust en vertrouwen gegeven en heel veel gezegd wat enkele collega's van u ook gezegd hebben. Ik blijf geduldig wachten want ik weet dat het goed komt. Bedankt, liefs V.

Val Bezoek pagina Karine

Getuigenis over Odette

Whouw, wat een reading. Dit was super bijzonder. Dank je wel engeltje.

karolien Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Donna

Donna, 4 maanden geleden opgebeld ivm de vraag of mijn ex nog terugkomt. Je zei me niet veel verwachten de komende 4 maanden maar je zag iets na de 4 maanden weer contact liggen van hem met bevestiging dat hij me mist. Donna dit is uitgekomen en zelfs na de eerste ontmoeting blijven slapen. We zijn weer een koppel zoals je voorspelde iets na 4 maanden weer samen. Heel sterk.

B. Bezoek pagina Donna

Getuigenis over Jos

Geen woorden voor zo een geweldig Super MEDIUM. Bedankt Jos groetjes Jacqueline.

jacqueline Bezoek pagina Jos

Getuigenis over Beau

Beau, bedankt voor de gesprekken. Je bent een zeer fijne persoon om mee te praten en je voelt de situatie ook zeer goed aan. doe zo verder.

karolien Bezoek pagina Beau

Getuigenis over Patrick

Patrick jij hebt iets speciaals. Dat enorm rustgevend is en een positieve energie geeft super heb dat nog niet meegemaakt. Anouck.

Anouck Bezoek pagina Patrick

Getuigenis over Niamh

Maar jij hebt me terug tot rust gekregen in die korte 10 minuten tijd. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen maar ik geloof terug en ik vertrouw. Je bent fantastisch. Oneindig bedankt voor alles. Heel veel liefs Val.

Val Bezoek pagina Niamh

Getuigenis over Niamh

Lieve Niamh, ik kan in woorden niet uitdrukken hoe dankbaar ik u ben. Wat je ziet, wat je voelt. Zo een gave. Ik was vandaag de hele dag compleet overstuur.

Val Bezoek pagina Niamh

Getuigenis over Sabine

Die instellingshoofd was zoals je zei KEI LIEF en begripvol. Ze zal het helemaal in orde brengen. I love you. Thank you so so much. Ik vlieg naar New York morgen yeah.

Nuriya Bezoek pagina Sabine

Getuigenis over Sabrina P

Hartelijk bedankt voor je duidelijk antwoord en inzicht. We zullen zien hoe alles zich verder evolueert.

karolien Bezoek pagina Sabrina P

Getuigenissen op mobiel.Helderzienden.be

Als u een getuigenis over een van onze helderzienden plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere helderzienden.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een helderziende. Kies eerst een helderziende en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze helderziendenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

helderzienden-team

Bel met onze helderzienden

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven