Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Helderzienden.be

laatste getuigenissen over helderzienden

Getuigenis over Chantal

Geen woorden voor. O N G E L O O F L I J K .
.

Patricia Bezoek pagina Chantal

Getuigenis over MB Rhais

Lieve Rhais, dank je wel voor je hulp. Ik ben oprecht rustiger geworden nu. Ik moet toegeven dat ik verschillende helderzienden heb gehoord maar er niet echt in geloofde. Maar jij wist me te overtuigen. Ik kijk vol overgave uit naar de toekomst. Terug een lichtje aan het einde van de tunnel. 1000x dank.

Conny Bezoek pagina MB Rhais

Getuigenis over An

Lieve An ik wil je hartelijk bedanken. Voor mezelf de kaartjes leggen lukt niet dat weet je dus. Al mijn vermoedens en wat ik zelf voel heb jij heel zuiver aangevoeld en allemaal bevestigd. Ik vind je een toppertje, je bent echt je 5 sterren waard hoor. Liefs Christelle. Heel erg bedankt voor je mooie bevestiging die ik al wist. Je zat er pal op.

rita Bezoek pagina An

Getuigenis over MB Rhais

Beste Rhais, dank u voor uw advies. Ik ga deze zeker opvolgen. Je hebt me terug een beetje moed gegeven. Het zal niet gemakkelijk zijn maar ik heb er alles voor over. Dankbare groetjes Conny.

Conny Bezoek pagina MB Rhais

Getuigenis over Meine

Beste Meine, ik ben je enorm dankbaar voor je hulp. Je bent een helderziende die de situatie haarscherp aanvoelt en houdt je niet onnodig aan de lijn. Ik ben benieuwd naar de afloop van de situatie en ik vertrouw erop dat alles goed zal komen. Hartelijk dank.

Anoniempje Bezoek pagina Meine

Getuigenis over Bieke

Je bent echt een topper Bieke. Wat jij allemaal zegt op korte tijd gewoon super en nog de waarheid ook. Ik kijk uit naar volgende week en bel je zeker terug. Je staat op nr 1 voor mij dikke knuffel van mij. Je bent 10 sterren waard xxxx. Wanhopige x.

Sabina Bezoek pagina Bieke

Getuigenis over Gunter

Gunther ik heb je vannacht gebeld omdat ik niet kon slapen door het gemis en mijn verdriet. Je wist het direct van de vrouwelijke familieleden die tegen onze relatie zijn en ik zal jouw hierin advies opvolgen en alsnog lief zijn tegen hen. Je hebt een mooie voorspelling voor mij gedaan dat het snel weer zou goedkomen met de papa van mijn dochtertje. Ik laat jou weten hoe het is afgelopen en of jouw voorspelling is uitgekomen. Je bent een vriendelijke en aangename man om mee te praten. Dankjewel.

Anoniem Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Ruby

Lieve Ruby, je bent een fijne warme vrouw om mee te praten. Ik ben zeker dat ik nog eens contact met je op neem. Ik geloof in je voorspellingen, je bent duidelijk, dingen die kloppen wat je vertelt. Kortom heel aangenaam om mee te spreken, dank je wel.

Nancy Bezoek pagina Ruby

Getuigenis over Roy

Bedankt Roy voor uw heldere informatie. To the point en het klopt allemaal, groetjes.

xx Bezoek pagina Roy

Getuigenis over Xandra

Xandra gaf mij hoop en moed dat mijn relatie (en ikzelf) zal helen. Haar vertrouwen geeft me een oppepper, dat ik haar advies vaak herlees wanneer ik weer eens twijfel.

Inge Bezoek pagina Xandra

Getuigenis over Patricia

Hartelijk dank voor het snelle duidelijke aanvoelen.

Patricia Bezoek pagina Patricia

Getuigenis over Marco

Marco je bent een fijn persoon om mee te praten. Als het zo is wat u voorspeld hebt over mijn toekomst en deze kom uit laat ik het u weten. Want van die ontmoetingen waarover u sprak is al uit gekomen bedankt.

Rosita Bezoek pagina Marco

Getuigenis over Sasa

Ik ben nog nooit zo onder de indruk geweest. Alles klopt van a tot z. En nog vriendelijk en aangenaam ook. Het wachten en het geld dubbel en dik waard.

Lies Bezoek pagina Sasa

Getuigenis over Leandra

Altijd fijn om met je te praten. X.

Ann Bezoek pagina Leandra

Getuigenis over Thaiis

Bedankt voor mij iedere keer weer moed te geven. Maar ook om de boodschappen van de kaarten altijd zo positief over te brengen. Dankjewel.

Vicky Bezoek pagina Thaiis

Getuigenis over Shar

Shar,

je bent een kei. Je weet hoe het zit zonder dat je iets verteld wordt.
thx
kat.

kat Bezoek pagina Shar

Getuigenis over Leandra

Lieve Leandra,

bedankt voor het mooie consult.
Je bent heel goed.

vriendelijke groeten
kat.

kat Bezoek pagina Leandra

Getuigenis over Gunter

Lieve Gunter. Bedankt voor het aangename en verhelderende gesprek. Ik ga zeker je raad opvolgen en hou je op de hoogte. Wat mijn gave betreft, daar moet ik toch nog eventjes over nadenken. Tevens bedankt om me te informeren betreffende mijn gidsen. Is fijn om te weten. Ik bel je zeker nog terug want je bent super. Bedankt Michele.

Michele Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Yasmin

Je bent een rots in de branding een meerwaarde op de lijn. Je kan perfect invoelen op de situatie en omschrijven wat er allemaal speelt. Je brengt rust en hoop. Heb al uren met je gebeld en geeft zo een positief gevoel. Je bent meer dan 5 sterren waard.

N. Bezoek pagina Yasmin

Getuigenis over Meine

Paar maanden geleden mooie voorspelling gekregen van meine, ivm rechtzaak. Hij zei wees gerust je zal dit hoofdstuk mooi kunnen afsluiten. Et voila de uitspraak was in mijn voordeel. Hij zat er bonk op. Dank je wel om me in dit deel positieve kracht en geloof te geven dat t goed ging komen.

wendy Bezoek pagina Meine

Getuigenis over Gunter

liefste gunter jij bent top.
Bedankt voor alle steun, tot later. Evi.

Evi Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Han

Bedankt voor het gesprek van daarstraks. Zonder veel woorden wist jij zeer goed te vertellen wat er met mij aan de hand was. Je voelde goed aan wie ik was. Naar waar ik op weg ben. En wat goed voor mij is. Ons gesprek heeft mij kracht en inzichten gegeven die tot op heden ontbraken. En het heeft mij goede moed gegeven dat ik het juist pad volg. x.

Ann Bezoek pagina Han

Getuigenis over Yuorah

Hey Y,

Het leek net alsof ik een fijne vriendin aan de lijn had. Geweldige helderziende vind ik je.
jij bent een schat.
je bent top.

Willem Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Marco

Beste Marco, mijn minuutjes waren op, ik vond het fijn met jou te praten er kwam direct rust over mij. Je hebt een paar mooie voorspellingen gedaan voor de toekomst, ben benieuwd. Ik laat het je zeker weten als ze uitkomen. Je zat er echt pal op als je sprak over het verleden. Je bent echt een aanrader. Groetjes T.

T Bezoek pagina Marco

Getuigenis over Lily-Rose

Een zeer lieve vrouw, gesprek voelde goed aan. Ik kijk uit naar de komende maanden. Dank je wel hiervoor. Mvg, L.L.

L.L. Bezoek pagina Lily-Rose

Getuigenissen op mobiel.Helderzienden.be

Als u een getuigenis over een van onze helderzienden plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere helderzienden.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een helderziende. Kies eerst een helderziende en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze helderziendenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

helderzienden-team

Bel met onze helderzienden

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven