Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

helderziende Angelique

Helderziende Angelique

Invoelend  -  Gezondheidscoach  -  Toekomst voorspellen     0900 1919 -     0903 416 42

Angelique - PIN 2511

Invoelend - Gezondheidscoach - Toekomst voorspellen

Bel Angelique op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 1919
  BE  0903 416 42

Ik ben Angelique, ervaren spiritueel hulpverlener en lifecoach. Heb jij vragen over je relatie, liefde, gezin, zakelijk advies, inzicht in je toekomst, of algemene vragen over problemen, of wil je even tegen iemand aanpraten en je hart luchten, dan ben ik er voor je! Ik voel me in op jouw energie en probeer je de handvatten te geven die je nodig hebt voor een oplossing, en een nieuwe fase in je leven. Ik stam af van een lange lijn spirituele werkers die begeleiden vanuit een holistische levensvisie. Ik ben ervaringsdeskundige en werk met verschillende technieken om jou te helpen, aan te geven hoe je de toekomst kunt omhelzen, en het verleden verwerkt achter je te laten. Ik help jou met verlies, verdriet, inzicht in je situatie of relatie. Ik werk ook met kaarten. Voor een deskundig advies en hulp!

Getuigenissen Angelique

Beste Angelique, bedankt voor het betekenisvolle gesprek van gisteren. U zei dat ik volledig in mijn kracht ben komen staan en had gelijk want had zelfs u omvergeblazen. Zend u ook veel licht en liefde en nogmaals bedankt voor me te willen helpen. Veel liefs.

Sonja

Heel erg bedankt voor het aanmoedigende gesprek. Als ik iemand aanraad zal het zeker u zijn. Dank u echt waar.

sindy

Leuk en gevoelig gesprek gehad. Vertelde me duidelijk waar het op stond.

Sabrina

Ik vond het een hele lieve vrouw en ze heeft me zeker een stap in de goede richting gegeven. Bedankt groetjes Gerardina.

Gerardina

Geweldige invoelende vrouw. heel betrokken en wat ik erg belangrijk vond haar antwoorden waren loepzuiver . Dank je wel XXX.

Carmelita

Moet zeggen ik was eerst niet zo zeker toen ik je aan de lijn had .Maar eens je vertrokken was vond ik mezelf helemaal terug in al wat je me vertelde en het was precies wat zich nu afspeelt. Ik laat nog weten hoe het zich ontwikkeld . Bedankt x.

lin

Angelique, ik zat in een zware dip en had vele twijfels, jij gaf mij duidelijke antwoorden op veel vragen die ik had en de puzzelstukjes vielen in ons gesprek op hun plaats, ik heb dit nog nooit meegemaakt en wil jou hier dan ook enorm voor bedanken en wat mooi dat jij mensen op deze manier mag helpen. Ik werd zo blij na ons gesprek dat ik helemaal begon te stuiteren. Tot de volgende keer! Marleen

Marleen

Lieve Angelique, wat ben ik blij met jou en ja je hebt het licht weer laten schijnen op mijn pad. Klare en duidelijke antwoorden van jou waar ik veel mee kan en ik ga naar je luisteren en mijzelf weer terug op de eerste plaats zetten en meer aan mijzelf denken. Dank je wel lieve engel

Charlotte

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Angelique

PIN 2511

Dit is de profielpagina van helderziende Angelique. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven