Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

helderziende Dijckje

Helderziende Dijckje

Lenormand kaarten  -  Pendelen  -  Luisterend oor     0909 1919 -     0903 416 42

Dijckje - PIN 2254

Lenormand kaarten - Pendelen - Luisterend oor

Bel Dijckje op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 42

Ik ben Dijckje, ik leg lenormandkaarten en pendel. Ook gebruik ik mijn gevoel om de kaartjes en de pendel te handhaven en jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij al jullie vragen. Dus heb je een vraag stel ze gerust of heb je alleen een luisterend oor nodig dan ben ik er ook voor je. Als ik er een tijdje niet ben, mag je altijd een mailtje sturen daar krijg je dan zeker snel antwoord op. Lieve groetjes, medium Dijckje.

Getuigenissen Dijckje

Hey Dijckje
Als je dit ziet kijk dan eens tussen je foto's. Je had gelijk hij ging mij sturen om af te spreken na de show. Ben aan het flippen. Hoop dat de rest nu ook uitkomt .

Evy

Dijckje is zeer snel met antwoorden, duidelijk, heel aardig, blijft bij wat ze ziet in de kaartjes, hoop dat het uitkomt .

Y

Weer met Dijckje gesproken, ziet nog steeds hetzelfde in de kaarten, ze is zeer snel, duidelijk aardig hoop dat het nu snel gaat gebeuren.

Anoniem

beste dijckje dank voor uw goede readingen al die jaren en advies voor mij alles wat je advies gaf of zag klopte als een bus nu nog me grote kinderwens ben heel benieuwd een dame eerlijk oprecht houdt je niet langer als nodig is aan de lijn kort duidelijk altijd dank voor alles in goede slechte tijden waar u mij in heeft geholpen u bent een schat xxx.

marie jose

Hallo Dijkje, ik twijfelde al maanden, maar zoals blijkt kwam je voorspelling uit, toppertje. Spreekt vanuit haar hart en open en eerlijk, dank voor je enorme geduld. groetjes G.

G

beste dijckje ik heb je zojuist weer advies gevraagd wat betreft iemand die speelt met energie. en je bevestigde dit weer eens alles wat je mij hebt verteld klopte dank voor je goede advies en feedback me dank is zeer groot .je bent een schat eerlijk en oprecht A.

anoniem

Altijd positieve, zuivere readings en momenten, die zei niet kon weten. Kortom een verademing om naar te luisteren kort en krachtig. Grtjes Bo.

Bo

Altijd kort en krachtig, altijd juiste waarnemingen. Onthoudt zowel je persoon als verhaal, erg warm en belangstellend naar jou toe ook. Van harte aanbevolen.

Iemand

echt super deze dame. lief eerlijk werkt vanuit haar hart al veel dingen goed advies van mogen ontvangen en id met mijn moeilijke situatie om woning te krijgen had dijckje gelijk .had op tijd id andere woning. superxx nogmaals dank.

henny

Hoop dat dijckje gelijk krijgt met wat ze heeft gemaild.Ben benieuwd.

john

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Dijckje

PIN 2254

Dit is de profielpagina van helderziende Dijckje. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven