Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

helderziende MathildaNili

Helderziende MathildaNili

Contact overledenen  -  Intuitief  -  Sociaal invoelend     0909 95 95 -     0903 416 36

MathildaNili - PIN 2485

Contact overledenen - Intuitief - Sociaal invoelend

Bel helderziende MathildaNili op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Mijn naam is helderziende Mathilda Nili, Ik ben helderziende en heldervoelend. Tijdens mijn gesprek met jou, leg ik contact met boven. Ook contact met overledenen behoort tot de mogelijkheden. Ik ben geboren met mijn paranormale gaven en al jaren werkzaam met het spirituele. Ik hoop je gauw te spreken. Ik werk met gerichte vragen.

Getuigenissen MathildaNili

Heel aangenaam en duidelijk gesprek gehad met jou. Dankjewel voor alle liefdevolle info die je me gaf. Ik kijk er al naar uit om je later nog eens te spreken. Liefs X

a n

Hele lieve dame voelt alles heel goed aan. Is heel goed met overledene zegt het ook als ze niet doorkomen. Draait niet rond de pot waarvoor dank. Dank u lieve dame voor de mooie boodschap, je weet wel wie.

marina

Er zijn nog van die helderzienden die een echte indruk nalaten. In een tijdspanne van 10 minuten drie, vier dingen kunnen zeggen die er bonk op zijn zonder dat je zelf informatie aanbrengt. MathildaNili is er zo een. Bedankt.

Luc

Zo fijn om met Mathilda te spreken. Eerlijk en zuiver. is een grote steun.Ze ziet duidelijk zaken is een top medium.

anoniem

Beste Mathilda , bedankt voor alles! Zeer fijn deze dame te bellen! De energie voelt zo goed aan! Blij met haar op de lijn! zeker 5 sterren waard!

anoniem

Fijn gesprek goed zuiver en eerlijk dank u wel

Paula

Mathilde, wil je danken voor je luisterbereidheid, je vriendelijkheid en je steun. je bent heel duidelijk in wat je zegt en voelt super goed aan! Bedankt dat ik je mocht bellen.

Pamela

Wat een fijne energie heeft deze dame! Love it! Zo eerlijk, neemt haar tijd en straight to the point. Ben zo gelukkig als ik haar kan spreken. Liefs

E.

Wat een fijne dame om mee te communiceren. Zeer eerlijk, straight to the point. Zo blij dat ik haar mag bellen. Het voelt allemaal zo goed aan, zeker een aanrader! Bedankt Mathilda!

Elisa

Een fijn, duidelijk gesprek. Komt meteen tot de kern.
Neemt niet veel tijd.
Echt een aanrader.
Heel erg bedankt MathildaNili

KS

Mathilda is een fantastisch medium met een buitengewone gave. Haar voorspellingen zijn vaak accuraat en ik ben blij verrast dat veel ervan zijn uitgekomen. Ik raad Mathilda ten zeerste aan voor iedereen die een betrouwbaar medium zoekt.

Anoniem

Bedankt Mathilde Nili, voor jou goede voorspelling ik heb inderdaad een mooi geld bedrag ontvangen, bedankt Mieke.

Mieke

Spot on! Dank je wel voor je duidelijke antwoorden. Groetjes van Rob

Rob

Lieve MatildaNili,

U heeft mij enorm geholpen, niet alleen meedenken met praktische stappen en hoe, maar ook door de voorspelling te verbinden aan deze praktische stappen. Top medium! Dank je wel. Zit je ergens mee? Bel dit medium en alles wordt zoveel duidelijker.
Dank voor het advies, MatildaNili!

I

Lieve MatildaNili,

U heeft mij enorm geholpen, niet alleen meedenken met praktische stappen en hoe, maar ook door de voorspelling te verbinden aan deze praktische stappen. Top medium! Dank je wel. Zit je ergens mee? Bel dit medium en alles wordt zoveel duidelijker.
Dank voor het advies, MatildaNili!

I

MathildaNili jij hebt een speciale gave om dingen te voelen op een dieper niveau. Het is bewonderenswaardig hoe goed jij in staat bent om emoties en situaties aan te voelen. En de dingen die je zegt komen uit. Heel veel liefs Constance.

Constance

Mooi hoe zuiver, puur en waardevol je bent met jouw terugkoppeling en adviezen.

Groetjes Rob

Rob

Ik bel Mathilda al jaren, zij is mijn steun en toeverlaat. Ik ben paar maanden geleden naar Spanje verhuisd, en zelfs vanuit hier bel ik haar! Ze is een fantastisch mens, ze heeft humor, draait er niet omheen, praat niet naar de mond toe, een warm persoon die altijd gelijk heeft gehad over mensen en situaties. Haar voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Echt een topper. De beste van deze lijn!.

Anonymous

Ik heb Mathilda zojuist om advies gevraagd op relatie- en werkgebied. Zij geeft direct advies waar je echt iets mee kan...een absolute aanrader!

S

Zojuist met Mathilda gepraat, wat een fijn mooi bijzonder mens. Mathilda laat jouw weten als het uitkomt, dank je wel, was een bijzondere ontmoeting.
Hanne.

Hanne

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende MathildaNili

PIN 2485

Dit is de profielpagina van helderziende MathildaNili. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven