Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

helderziende Wen

Helderziende Wen

Helderziend  -  Raadgever  -  Heldervoelend     0909 95 95 -     0903 416 36

Wen - PIN 2865

Helderziend - Raadgever - Heldervoelend

Bel helderziende Wen op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Van harte welkom! Mijn intentie is om jou te helpen wanneer dit even nodig is. We kijken wat er aangereikt kan worden vanuit de hogere wereld dat voor jou in het nu belangrijk is. Ik werk met mijn lenormandkaarten en ik ben heldervoelend en helderwetend. Graag ben ik er voor jou! Liefs helderziende Wen.

Getuigenissen Wen

Lieve Wen,
Dank je wel voor al jou lieve gesprekken, ben jou enorm dankbaar daarvoor.Jij bent een topper. Ik spreek je zeker volgend jaar voor de up-date van mijn traject.
Jij bent meer waard dan 5 sterren

Met de S van achter

OMG ik heb de deze namiddag gebeld met een vraag. Je zei vandaag nog heb je een bericht. Guess what, ik heb een bericht gehad. Jij bent zo super goed. We houden contact.
De naam met de S

S

Toppertje op de lijn , ik kreeg een super grote rekening van het sociaal bureau en u zij die hoeft u niet te betalen , das een fout.
En gelijk had ze , het was inderdaad een serieuze fout en ik moest niets betalen , zou op 1 dag opgelost zijn en ook dit klopte ...
Nu afwachten op de rest dat je voorspelde ben echt benieuwd en heb zin in de toekomst

je weet wel wie

Lieve Wen. je geeft me veel tips en ziet het zo helder. Je voorspellingen komen uit. Dank je daarvoor. Je bent zo goed zo een mooi geruststellend gesprek gehad met jou.
xxxx Allison.

Allison

Lieve Wen, je voelt mensen en situaties goed aan. Je bent positief ingesteld tijdens een consultatie, waarbij ik ook een beter gevoel kreeg en anders kon kijken naar de situatie. Nu hoop ik dat je voorspelling uitkomt binnen deze maand nog. Ik houd je op de hoogte hierover. Met oprechte dank. In ieder geval voor je luisterend oor op naar het pinksterren weekend. Aaltje.

Aaltje

Je had gelijk, waar andere twijfelde of nee zagen, hield jij vol dit moet het wel worden, de opdracht is binnen :). Ik bel je nog.

Mo

Hi Wen, heb je net gesproken en ik hang op met jou en krijg belletje gesprek bij dat ene bedrijf, dinsdag 1e geprek. Duimen maar. Dus het kan nog steeds april tekenen. 2e keuze nog afwachten dan.
En wat zag je het goed of zij een kind heeft (dochter/verdriet). Nou we gaan voor april, deal haha. Nu privedeel nog (reisje zou best leuk zijn trouwens maar misschien is dat wel zakelijk gaan we afwachten).Dat reisje blijft maar terug komen maar denk niet de vakantie die ik hoop te plannen in sept., we gaan het zien.

Mo

Lieve Wen, wat ben ik blij met jou. Het voelt altijd zo vertrouwd om met je te spreken. Je readings komen altijd uit bij mij maar daarnaast voel ik me ook altijd beter wanneer ik met je heb gebeld. Ik bel je zeker snel weer. Liefs Brenda.

Brenda.

En ja hoor . voorspellingen komen uit. Je bent echt top . Lieve Wen, ik ga je snel weer bellen hoor. jij bent de beste. liefs Siena.

Siena

Ze is heel goed en gedetailleerd in wat ze doet en daarnaast heel rustgevend en aardig. Topper

Sa

Wen.

Ik heb je pas gesproken. Dankjewel dit was een fijn gesprek. Mijn gedachten heb jij bevestigd en dat voelt goed en geeft mij Rust. Je vertelde excat hoe de situatie is en gaat zijn. Het komt goed ,weet ik. Als ik meer duidelijkheid heb ga ik je contacten. Heel veel dank en veel succes op de lijn.
Groetjes Elynn.

Elynn

Je hebt gelijk werk/opdrachtomgeving is toxic, tijd voor verandering (is dichtbij volgens jou en collega) wordt met de dag erger zucht. en ik zit in het midden van het wespennest grrrr. Duimen maar voor de opdracht waar het hart bij ligt.

Mo

Hi Wen, dankjewel voor het fijne gesprek. Ik hoop dat jouw voorspelling uitkomt. Ik laat het je zeker weten. Liefs Feline.

Feline

Wen is een lief, vriendelijk en rustig medium, verteld wat ze ziet en voelt. En geeft antwoord op je vragen. Misschien niet altijd wat ik wil horen maar het wordt rustig verteld met de handvaten erbij om ermee om te gaan. Groetjes Enya.

Enya

Lieve Wen,

Je zei dat hij deze maand nog een bericht zou sturen en die voorspelling is uitgekomen, je bent een topper! Ik heb er alle vertrouwen in dat de andere voorspellingen ook uit zullen komen. Bedankt voor alles! X

P

Wen je had weer gelijk, persoon in het buitenland. En wat je zei over mijn levensles, heb je gelijk in, zal best een uitdaging worden voor mezelf en af en toe moeilijk zijn, even volhouden naar de weg omhoog en stabiliteit. Ga er proberen aan te werken. Dank weer voor het fijne gesprek en het advies geven.

Mo

Wen bij deze mijn enorme dank voor jouw woorden. Jij hebt altijd gelijk bij mij. Zuiver en eerlijk daar hou ik van Linde xx

Linde

Je hebt gelijk gekregen meerdere uren bij nieuwe opdrachtgever. Bijzonder dat dit uit kaarten te halen is. We houden contact over overige zaken. (je stalker :)

Mo

Hier een berichtje van je stalker haha. Eindelijk is het dan zover, stuk last van mijn schouders gevallen, wat langer dan geduurd dan jij dacht (en ik ook deze situatie niet verwacht), maar eindelijk is de opdracht daar, jij bleef volhouden maak je geen zorgen/het ligt goed en ik toch stressen natuurlijk (ook wel logisch). Nu nog wachten op de aansluitende uren moet ook goed komen volgens jou en dan het prive stuk nog, paar uitdagingen te gaan :).

Mo

Lieve Wen,
Ik had jou gebeld met het verhaal van vriendschap plus die onverwachts omsloeg in liefde. Je voorspelde dat hij terug zou komen en je had gelijk. Het heeft niet lang geduurd bij elkaar 13 dagen alhoewel iedere dag een week leek in mijn gevoel. Wen super bedankt voor je begeleiding hierin. Je bracht mij tot rust in een heel onrustige en onstuimige periode.

Groetjes Sybille.

Sybille

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Wen

PIN 2865

Dit is de profielpagina van helderziende Wen. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven