Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Horoscoop Leeuw door helderzienden

Horoscoop Leeuw

16 oktober 2021
Uw horoscoop van vandaag


Elke dag voorspellen onze helderzienden uw horoscoop van de dag. Voorspelling voor vandaag voor Leeuw :
Zorg ervoor dat je omringd blijft met vrolijke mensen, je hebt namelijk de neiging om wat depressief te worden.
Misschien zou het helpen als je je huis opruimt, dan kun je ook wat ruimte in je hoofd scheppen. Nog steeds zit je in een dipje.
Je hebt geen zin om bepaalde mensen onder ogen te komen of naar je werk te gaan.
Neem deze gevoelens serieus.

Horoscopen door helderzienden
Horoscoop Waterman door helderzienden
Horoscoop Vissen door helderzienden
Horoscoop Ram door helderzienden
Horoscoop Stier door helderzienden
Horoscoop Tweelingen door helderzienden
Horoscoop Kreeft door helderzienden
Horoscoop Leeuw door helderzienden
Horoscoop Maagd door helderzienden
Horoscoop Weegschaal door helderzienden
Horoscoop Schorpioen door helderzienden
Horoscoop Boogschutter door helderzienden
Horoscoop Steenbok door helderzienden

Sterrenbeeld Leeuw

Extra helderzienden informatie

Uitleg over sterrenbeeld Leeuw

Leeuwenhoroscoop helderzienden. Sterrenbeeld Leeuw.
RESPECT, dat is wat je vraagt. Een schouderklop, een duim voor wat je realiseerde. je wil erkenning en respect.
De charme van leeuwen maken ze tot een lust voor anderen en ze zijn vaak in staat om de aandacht naar hun toe te trekken met hun aanwezigheid. Als Leeuw ben je aangetrokken tot zelfbewuste, maar toch mysterieuze persoonlijkheden. Je zoekt iemand die zin heeft in avontuur, de liefde van tijd tot tijd bevestigd, intrigerend genoeg is om de relatie spannend te houden en je laat raden wat erna nog allemaal mogelijk is. Als leeuw wil je stiekem ook de leider zijn van een gezinnetje.
Een Tweeling, Weegschaal, Boogschutter of Ram kunnen het hart van een Leeuw wel bekoren.

Als leeuw ben je heel loyaal, je hebt een groot hart en ook je toewijding zijn heel kenmerkend. Respect en vertrouwen zijn voor de leeuw heel belangrijk. Een leeuw vecht voor zijn/haar gezin, je wil waken over je huisgenoten. Luxeartikelen kunnen de leeuw zeker bekoren.

De Leeuw is zeer gul en verwent zijn/haar partner dan ook graag. Cadeautjes, bloemen, luxereisje, een concert...LUXE!

Geboren tussen 23 juli en 22 augustus.

De Leeuw is 1 van de meest dominante, spontane, creatieve en extroverte sterrenbeelden van de hele dierenriem. Je beschikt als sterrenbeeld leeuw over een grote uitstraling en persoonlijkheid, je ogen stralen en anderen merken dit zeker op. In het dierenrijk is de leeuw de koning van de dieren, maar ook bij mensen is het sterrenbeeld leeuw de koning.

Een leeuw twijfelt niet snel, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het sterrenbeeld weegschaal. Een leeuw heeft alles goed onder controle. Als je geboren bent onder het sterrenteken leeuw dan is de kans groot dat je een geboren leider bent die zich 100 procent inzet, enkel het beste is goed genoeg. Als leeuw ben je helemaal in je element wanneer ja kan leiding geven, waarbij je persoonlijke aantrekkingskracht en aangeboren leiderschap anderen kan inspireren. Het geeft je een goed gevoel als anderen naar je opkijken. Andere mensen voelen zich aangetrokken tot de levenslust en de warme ziel van het sterrenbeeld leeuw. Leeuwen hebben de mogelijkheid om anderen op te vrolijken en kunnen anderen goed aanmoedigen tijdens sombere en depressieve tijden. Je enthousiasme trekt mensen van nature aan.

Als leeuw ben je dus van het perfectionistisch type, niets is eigenlijk goed genoeg .... tenzij het volmaakt is. Dit gegeven telt zowel op professioneel vlak als op privé vlak. Verder heb je als leeuw een enorme werklust, inzet en doorzettingsvermogen. Indien uw zelfvertrouwen toeneemt ben je in staat om tot grote hoogte te groeien. Stabiliteit en zekerheid is voor een leeuw een must. Op privé vlak kan het soms echter voor de nodige strubbelingen zorgen aangezien degene waarmee je privé samenleeft niet zo perfectionistisch is als jezelf, probeer hier de compromis in te vinden. Let er als leeuw wel op dat je voldoende tijd investeert in je privéleven: het leven bestaat niet enkel uit werken.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw zetten hun vermogens in voor het goede, want een leeuw is idealistisch, menslievend en bezorgd. Als leeuw heb je een scherpe en intelligente geest.

Een leeuw heeft een passie voor luxe, honger naar macht, soms ook seksuele lusten en emotionele en financiële uitspattingen. Gelukkig is een Leeuw maar zelden zo ongedisciplineerd om erg veel toe te geven aan alle ondeugden en neemt de wijsheid van de leeuw het over van de ondeugd. Degenen met de zon in sterrenbeeld Leeuw hebben meestal ook de benodigde intelligentie om actief zijn lusten en ondeugden in bedwang te houden.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Leeuw en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Leeuw in het leven.Uw persoonlijke horoscoop?

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven