Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Horoscoop Vissen door helderzienden

Horoscoop Vissen

16 oktober 2021
Uw horoscoop van vandaag


Elke dag voorspellen onze helderzienden uw horoscoop van de dag. Voorspelling voor vandaag voor Vissen :
Probeer dingen te doen waar je energie van krijgt, iets wat voldoening schept.
Daar heb je namelijk ook nog wat aan als je weer echt aan de slag moet. Quality-time voor jezelf dus.
Je had jezelf voorgenomen om meer grip op die ene zaak te krijgen. Na alle inspanningen word je daar eindelijk voor beloond.
Men zal meer respect voor je op te brengen.

Horoscopen door helderzienden
Horoscoop Waterman door helderzienden
Horoscoop Vissen door helderzienden
Horoscoop Ram door helderzienden
Horoscoop Stier door helderzienden
Horoscoop Tweelingen door helderzienden
Horoscoop Kreeft door helderzienden
Horoscoop Leeuw door helderzienden
Horoscoop Maagd door helderzienden
Horoscoop Weegschaal door helderzienden
Horoscoop Schorpioen door helderzienden
Horoscoop Boogschutter door helderzienden
Horoscoop Steenbok door helderzienden

Sterrenbeeld Vissen

Extra helderzienden informatie

Uitleg over sterrenbeeld Vissen

Vissenhoroscoop helderzienden. Sterrenbeeld Vissen.
Vissen hebben een buitengewoon vriendelijke en medelevende ziel die heel veel liefde te geven heeft aan zijn/haar omgeving. Je bent een beetje mysterieus, creatief en uniek. Uw open hart stelt je in staat het beste in mensen te zien en vissen kunnen zich echt inleven in andere mensen.

Vissen hebben een positieve geest en brengen het beste bij anderen om hun heen naar boven. Vissen zijn een ongelofelijk steun aan hun geliefde en steunen deze in alles wat ze doen. Dit geeft je geliefde een ​​gevoel van vertrouwen positivisme en optimisme . Je kijkt niet enkel naar het uiterlijk van een persoon. Je wil mensen ook op een dieper niveau leren kennen. Waarschijnlijk verlang je als sterrenbeeld Vissen meer naar 5 goede vrienden dan naar 25 gewonen kennissen. Je eist respect en vertrouwen van anderen.

Vissen, Je ideale soulmate is iemand met met vertrouwen, een creatieve geest en een vermogen om op uw golflengte te komen. Je hebt iemand nodig waarmee je op een diepere en respectvolle manier contact kan maken en echt kan mee communiceren.
Een Kreeft, Schorpioen, Steenbok of Stier kunnen een vis wel bekoren.

Geboren tussen 21 februari en 20 maart.

Mensen die geboren worden onder het sterrenbeeld Vissen hebben een vriendelijke, geduldige en meegaande natuur. Je hebt veel kwaliteiten en bent aardig, goedgehumeurd en mededogend. Als vis kan je de gevoelens van de mensen om je heen goed aanvoelen en reageren met veel sympathie en tact op het lijden dat je ervaart.

Als sterrenbeeld vissen ben je heel populair bij verschillende mensen, voornamelijk vanwege je relaxte, hartelijke en onderdanige natuur, waardoor uitbundigere persoonlijkheden zicht niet bedreigd of uitgedaagd voelen.

Als vis verlang je steeds naar nieuwe prikkelingen en verre reizen naar exotische oorden. Vissen hebben een intuïtief en psychisch vermogen, veel meer dan de andere sterrenbeelden. Je vertrouwt op je eigen gevoelens en deze gevoelens zijn meestal correct. Als je geboren bent onder het sterrenbeeld vissen leef je dus vanuit je emoties en instinct in plaats vanuit je verstand en intellect. Je bent creatief en hebt een hekel aan discipline en opgelegde beperkingen. Wanneer je uw creatieve talenten kan laten uitgroeien kan dat leiden tot rijkdom en zelfs bekendheid, zeker binnen het gebied van muziek, kunst en cultuur. Zelfs als vissen zich niet zelf creatief kunnen uiten, hebben ze een meer dan gemiddelde liefde voor schoonheid in kunst, muziek en de natuur.

Je bent gevoelig en loyaal. Als sterrenbeeld vis sta je er voor je vrienden, je bent hun rots in de branding. Haal wel niet alle problemen van de wereld over je heen, want je kan ze niet allemaal oplossen! Vissen hebben ook paranormale en mediumachtige gaven, waardoor je het gevoel hebt dat er iemand over je waakt en zaken influistert. Net zoals de leeuw hebben vissen een drang naar luxe en plezier.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Vissen en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Vissen in het leven.Uw persoonlijke horoscoop?

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven