Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Horoscoop Waterman door helderzienden

Horoscoop Waterman

31 oktober 2020
Uw horoscoop van vandaag


Elke dag voorspellen onze helderzienden uw horoscoop van de dag. Voorspelling voor vandaag voor Waterman :
Jij kunt niet alles alleen en dat hoeft ook niet.
Zo geldt dat natuurlijk ook voor andere mensen. Wees dus niet al te hard voor de mensen om je heen, zij zijn ook niet perfect en kunnen soms wel wat hulp gebruiken.
Het kan een goede dag zijn om een loonsverhoging of een betere positie te bedingen.
Probeer echter niet om al te arrogant te worden.

Horoscopen door helderzienden
Horoscoop Waterman door helderzienden
Horoscoop Vissen door helderzienden
Horoscoop Ram door helderzienden
Horoscoop Stier door helderzienden
Horoscoop Tweelingen door helderzienden
Horoscoop Kreeft door helderzienden
Horoscoop Leeuw door helderzienden
Horoscoop Maagd door helderzienden
Horoscoop Weegschaal door helderzienden
Horoscoop Schorpioen door helderzienden
Horoscoop Boogschutter door helderzienden
Horoscoop Steenbok door helderzienden

Sterrenbeeld Waterman

Extra helderzienden informatie

Uitleg over sterrenbeeld Waterman

Watermannenhoroscoop helderzienden. Sterrenbeeld Waterman.

Je bent als waterman onafhankelijk, de ideale soulmate voor de Waterman heeft waarschijnlijk een leuke en extraverte avontuurlijke persoonlijkheid en een talent voor koken!
Als waterman kan je je aangetrokken voelen tot mensen met een gevoel voor humor en een intelligente scherpzinnigheid.
Een Weegschaal, Ram, Tweeling of Boogschutter kunnen een waterman wel bekoren.

Hoe raar het ook moge klinken: als sterrenbeeld waterman ben je een luchtteken, geen waterteken. Vriendschap is een belangrijke factor, ook voor je partner. Een waterman kan niet verliefd worden op iemand zonder er eerst rationeel over na te denken. Dit in tegenstelling tot de ram. Als waterman ben je heel sociaal en kan je verliefd worden op je beste vriend(in) omdat je eerst op een hoger niveau die connectie wil.

Geboren tussen 21 januari en 20 februari.

Watermannen zijn zeer intelligent en lopen altijd een stapje voor op de gemiddelde mens. Als waterman heb je een sterk en aantrekkelijk karakter. Ofwel ben je de verlegen, zachte en geduldige Waterman ofwel ben je een uitbundige, levendige en extraverte Waterman. Beide watermannen hebben een sterk karakter en zijn op hun eigen manier erg krachtig.

Als waterman heb je gevoel voor humor en ben je behulpzaam, zeker voor vrienden zal je alles overhebben. Wanneer je een vriend kan helpen, geeft dit je een goed gevoel. Een vriend mag zich dan weer enkel moeien wanneer jij het uitdrukkelijk aangeeft. Anders kan je het maar moeilijk verdragen. Je bent ondanks dit toch onafhankelijk en geen kuddedier. Het is niet omdat iedereen die weg inslaat, dat een waterman zo maar volgt.

Als waterman hou je niet vast aan je eigen gedachtegoed of mening, wanneer een vriend zijn mening geeft, dan kan je daar in meegaan indien deze mening of visie u kan overtuigen. Een waterman staat immers altijd open voor de waarheid en meent dat een ander het ook bij het rechte eind kan hebben. Als waterman sta je dus open voor andere visies, culturen,... en dit maakt dat je open staat om nieuwe dingen te leren. Als waterman pik je snel nieuwe dingen op en je kan deze later reconstrueren en met eigen logica en een portie humor reconstrueren. Situatiehumor is voor een waterman dan ook de tool om het ijs te breken.

Een waterman is intelligent, heeft de nodige verbeeldingskracht en is soms paranormaal intuïtief. Andere watermannen kiezen dan eerder voor hun meer wetenschappelijke kant en zoeken hun heil bij wetenschappelijk onderzoek. Als waterman heb je een passie voor kunst, cultuur en muziek. Als waterman moet je jezelf soms terugtrekken, even tot jezelf komen en de rust opzoeken. Je zoekt medestanders op om over bepaalde onderwerpen te filosoferen en ook mediteren ligt in de mogelijkheden.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Waterman en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Waterman in het leven.Uw persoonlijke horoscoop?

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven