Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Horoscoop Weegschaal door helderzienden

Horoscoop Weegschaal

31 oktober 2020
Uw horoscoop van vandaag


Elke dag voorspellen onze helderzienden uw horoscoop van de dag. Voorspelling voor vandaag voor Weegschaal :
Je offert je graag op en daar wordt nu best wel misbruik van gemaakt.
Met name op je werk. Gelukkig ga je wat liefde betreft een topdag tegemoet.
Als single scoor je. Wanneer je een relatie hebt, bloeit je seksleven weer op.
Je hebt je oog laten vallen op een duur item. Het lijkt vandaag je geluksdag, alles zit je mee.
Zowel prive als zakelijk.

Horoscopen door helderzienden
Horoscoop Waterman door helderzienden
Horoscoop Vissen door helderzienden
Horoscoop Ram door helderzienden
Horoscoop Stier door helderzienden
Horoscoop Tweelingen door helderzienden
Horoscoop Kreeft door helderzienden
Horoscoop Leeuw door helderzienden
Horoscoop Maagd door helderzienden
Horoscoop Weegschaal door helderzienden
Horoscoop Schorpioen door helderzienden
Horoscoop Boogschutter door helderzienden
Horoscoop Steenbok door helderzienden

Sterrenbeeld Weegschaal

Extra helderzienden informatie

Uitleg over sterrenbeeld Weegschaal

Weegschalenhoroscoop helderzienden. Sterrenbeeld Weegschaal.
Je wil zekerheden, een toekomstplan... alles mooi gepland in de agenda... dan krijg je rust over je. Als Weegschaal heb je hoge normen als het gaat om de liefde en je zal geen genoegen nemen met de eerste de beste. Je zielsverwant is waarschijnlijk iemand met uitstraling, verstandig en met een zeker geloof in zichzelf. Laat je partner je leiden.
Tweelingen, Waterman, Boogschutter of Leeuw kunnen het hart van een weegschaal wel bekoren.

Geboren tussen 23 september en 22 oktober.

Het sterrenbeeld Weegschaal is het enige object van de dierenriem, alle andere tekens vertegenwoordigen mensen of dieren. Veel moderne astrologen zien dit teken als het meest gewenste type omdat het de zenit van het jaar vertegenwoordigt, het hoogtepunt van de seizoenen, wanneer de oogst van al het harde werk van de lente wordt binnengehaald.

Weegschaal is een dierenriemteken dat met twijfelen geassocieerd is. Je wilt altijd dat de twee schalen van de weegschaal in balans zijn, dan voel je jezelf het best. Maar omdat we nu eenmaal leven in een maatschappij gevuld met andere mensen met andere ideeën en plannen, wordt jij constant uit je evenwicht gehaald. Je zal jezelf en je medemensen moeten accepteren zoals ze zijn: onperfect.

Weegschalen zijn graag onder de mensen, ze zijn sociaal en horen graag bij verenigingen en groepen. Een weegschaal is een typisch duaal teken: van de ene kant wil je onafhankelijk zijn en van de andere kant kan je genieten dat een ander je leidt omdat dit je leven gemakkelijker maakt, dan dien je zelf minder na te denken. Als weegschaal ben je ijdel, elegant, charmant en wil je er goed uitzien. Alles wat er goed uitziet trekt je aan, je hebt oog voor design en kunst. Een weegschaal is zachtaardig en vriendelijk in de omgang met anderen.

Je voelt aan wat anderen willen en je doet dit zo goed dat anderen zich begrepen voelen. Je bent de lijm tussen verschillende mensen en in groep kan je iedereen op 1 lijn krijgen.

Als weegschaal kan je moeilijk van mening veranderen om dat je in je hoofd zelf een waarheid hebt opgebouwd, ook al kan een andere je het tegendeel bewijzen. Je kan moeilijk omgaan met kritiek en vraagt voortdurend om bevestiging en goedkeuring van een ander. Zeker onder geliefden is de weegschaal steeds op zoek naar bevestiging. De partner kan maar beter enkele keren per dag 'ik hou van je zeggen' of de weegschaal begint zich onzeker te voelen.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Weegschaal en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Weegschaal in het leven.Uw persoonlijke horoscoop?

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven