Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Tarotkaart Kracht door helderzienden

Tarotkaart Kracht

De Grote Arcana  -  Zelfontdekking
Tarotkaart van 25 mei : Kracht
De Tarotkaart Kracht hoort bij de tarotkaarten van de Grote Arcana en wijst niet naar de lichamelijke kracht van een persoon, maar zoals de andere tarotkaarten van de Grote Arcana duidt deze eerder naar de kracht op mentale vlakken, de kracht van een nieuw fris idee, het tonen van moedigheid, geduldig zijn en de beheersing van uw emotie en gevoel. Wanneer je moedigheid laat zien, dan toon je de macht die zich tegenzet tegen angsten. Wanneer je geduldigheid kan opbrengen, dan toon je de energie die zich kan verzetten tegen aardse hunkeringen en gevoelens. De Tarotkaart Kracht en het symbool van de leeuw wijzen naar de binnenste krachten in ieder mens. Het zien van een dompteur die leeuwen probeert te beheersen en onder controle probeert te houden en de bek van de leeuw probeert open te doen. Niet door deze met brute krachten open te trekken. Nee, zo schrik je de leeuw af en zal hij aanvallend overkomen. Als een leeuw toelaat dat je zijn bek opent, zal je heel wat geduld moeten hebben en ook kracht moeten uitstralen, maar niet de kracht van de zwepen of stokken, maar de spirituele krachten om de leeuwen te intimideren en zich te laten onderwerpen en overgeven aan de dompteur.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten helderzienden

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven