Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Tarotkaart Zwaarden zes door helderzienden

Tarotkaart Zwaarden zes

Getalkaarten  -  Zwaarden
Tarotkaart van 18 november : Zwaarden zes
De Tarotkaart Zwaarden Zes verwijst naar een nieuwe periode in je leven, het is tijd om ballast die je meedraagt op je schouders los te laten. Wanneer ballast, problemen, geldzorgen of liefdesproblemen onoplosbaar blijken, is het soms beter om een hoofdstuk af te sluiten en volledig opnieuw te starten met een nieuwe lei. Eigenlijk is dit in tegenstelling met de tarotkaarten Zwaarden die toch verwijzen naar vechtlust, moed en de strijd aangaan. Toch is de Tarotkaart Zwaarden in combinatie met het cijfer Zes een teken dat het tijd is om van koers te veranderen, de woelige wateren achter u te laten en vooral met jezelf in het reine te komen. Het is tijd om je gedachten te ordenen.

Die koersverandering bij de Tarotkaart Zwaarden Zes verwijst symbolisch ook naar de zee, naar woelige wateren. Wanneer je op zee bent en voor u ligt een gigantische storm met kans op schipbreuk, dan zou je instinctief veranderen van koers, zonder aarzelen. In het echte leven blijkt dit echter moeilijker om zo instinctief van koers te veranderen. Nochtans is het net dat wat de Tarotkaart Zwaarden Zes je wil duidelijk maken, als er problemen op je pad liggen, vaar er dan niet recht door, maar verander tijdig van koers. Denk grondig na, analyseer uw mogelijkheden en kies voor de route met het gladste wateroppervlak, met de minste storm en het rustigste water.

Misschien zit je nu al in woelig water, of voel je je wat opgesloten alleen op je schip, maar weet dat door van koers te veranderen er kalmer water en land in zicht is. De overgang van woelig water naar kalm water naar land is iets dat heel geleidelijk gebeurt, verwacht dus geen plotse oplossing of uitweg uit uw problemen, maar aanvaardt dat beterschap op komst is en laat dat je innerlijke rust geven. Hierdoor zal je geest ontspannen en zal de reis naar het beloofde land nog sneller verlopen. Eens aangekomen heb je alle reden om gelukkig te zijn en je herwonnen geluk te vieren. Maak nu de keuze om van koers te veranderen, op te komen voor jezelf en uw toekomst zal zoveel rooskleuriger worden.

Zoals reeds hierboven aangehaald, zal je moeten vertrouwen op je innerlijke zelf, je intuïtie, je buikgevoel, ... op zee zal je immers op je instinct moeten vertrouwen om de juiste beslissingen te nemen in plaats van keuzes te maken op basis van schrik en angst.

Wanneer een symbolische storm op komst is, verander dan van koers in plaats van dwars door de storm te willen varen. Kies voor jezelf door ook af en toe eens de gemakkelijke weg te kiezen en problemen te ontwijken.

Tarotkaarten van Zwaarden

Extra helderzienden informatie

Uitleg over Tarotkaarten van Zwaarden

De tarotkaarten Zwaarden richten zich op communicatie, een periode van vragen en antwoorden, een tijd dat je de waarheid onder ogen zal zien. Alleen moet je voor de waarheid openstaan en de antwoorden willen zien. Je kan niet altijd kan kiezen voor de gemakkelijkste weg, soms moet je over de hindernis in plaats van er rond te gaan. Maar eens dat je dat beseft, dan zal je groeien in je eigen waarde en zal je je gelukkiger voelen.

De tarotkaarten Zwaarden bieden helder inzicht en een nieuwe kijk zodat je problemen gemakkelijker kan overwinnen. Durf een nieuwe weg in te slaan, nieuwe ideeën vorm te geven en plannen te maken voor de toekomst.

De tarotkaarten Zwaarden brengen soms ook wat tegenslag. Er is niets verkeerd met af en toe wat tegenslag in je leven, hoe raar het ook klinkt. Tegenslag kan een motivatie voor je zijn, een stamp onder je kont, jezelf even dooreenschudden, je met je 2 voeten weer even op de grond zetten. Hoe raar het dus klinkt, een beetje hartenpijn, tegenslag of ontslag kan je stimuleren om de obstakels en hindernissen in je leven weer aan te pakken, te leren uit je fouten, de dingen een volgende keer anders aan te pakken.

De tarotkaarten Zwaarden kondigen aan dat na elke crisis, en voor elke nieuwe beproeving er altijd een moment van ontspanning is. Constante inspanning zal u volledig uitputten, las korte periodes van rust in en versla vervolgens elke beproeving die op uw pad komt. Deze rustperiodes moet u verstandig aanwenden, om het lichaam en de geest voor te bereiden voor de volgende beproeving.

Probeer nooit op je lauweren te rusten. Deze tarotkaarten van de zwaarden wil benadrukken dat er voor elke winnaar ook een verliezer is, en er is niets zo vasthoudend als wraak. Wees dus op je hoede wanneer je een concurrent of collega hebt overwonnen, want misschien zint deze wel op wraak. Probeer de concurrentie of een collega steeds een stap voor te zijn, want deze staan ook niet stil en wraak is hun drijvende kracht.

Hoe slecht de situatie ook is, soms doen we geen moeite om er uit te geraken, terwijl de oplossing voor de hand ligt volgens de Zwaarden tarotkaarten. We zijn nu eenmaal gewoontedieren en doen enkel dingen die ons vertrouwd zijn. De tijd is aangebroken om na te denken over verandering, formuleer doelen, heb ambitie en droom over hoe uw leven zou kunnen zijn. De Tarotkaart Zwaarden kan een periode aankondigen waarin je de klok zou willen terugdraaien, omdat je denkt dat bepaalde zaken die nu fout lopen hun oorzaak vinden bij jezelf. Leer aanvaarden dat je de klok niet kan terugdraaien, doe je ogen toe en slaap verder... aanvaard de dromen die je tegemoetkomen, want gedane zaken nemen geen keer.

De Tarotkaarten van de Zwaarden willen je laten nadenken over je fouten uit het verleden en welke gevolgen deze kunnen hebben op je heden. Leer uit je fouten en het zal je op spiritueel en metaal vlak een sterker persoon maken.

Tarotkaarten Zwaarden richten zich op communicatie, een periode van vragen en antwoorden, een tijd dat je de waarheid onder ogen zal moeten zien.

Tarotkaarten helderzienden

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven