Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Tarotkaart Ster door helderzienden

Tarotkaart Ster

De Grote Arcana  -  Onderbewustzijn
Tarotkaart van Ster. Deze tarotkaart werd door onze consulenten voor u getrokken op 2020-07-28
Wanneer alle hoop verloren lijkt, verschijnt de Tarotkaart Ster om je aan te tonen dat niets verloren is behalve dan misschien je zicht op het pad naar verlichting. Door alle problemen kan je niet meer helder denken, zie je geen rooskleurige toekomst. En in de afwezigheid van dat zicht, zal de Tarotkaart Ster uw weg verlichten en u leiden. Het licht van de ster is een zacht stralende gloed die je verwarmt en comfort biedt, het licht van de ster zal u terug op het het rechte pad brengen. Zie het als een beschermengel die over u waakt.

De Tarotkaart Ster is de kaart van het geloof, voornamelijk in je eigen innerlijke kracht. Geloof in je eigen kunnen, geloof in een hogere macht die je kracht zal geven, geloof dat er goede gebeurtenissen op komst zijn en je dromen zullen uitkomen. Ban alle negatieve gedachten uit je geest.Als er dagen komen die gevuld zijn met problemen, hartzeer, werkloosheid of ziekte dan zal deze tarotkaart verlichting brengen door je te steunen in je zoektocht naar je innerlijke zelf en geloof in je eigen kunnen. Je hebt immers zelf de sleutel in handen om uit deze situatie uit te geraken. Als je gelooft dat je een job zal vinden of een partner, wanneer je oprecht gelooft dat je zal genezen, dan zal je innerlijke kracht je daar ook mee helpen.

De Tarotkaart Ster is een positieve kaart, weten dat iets je zal begeleiden in het leven zodat je op het goed pad blijft, een teken van hoop en inspiratie. In moeilijke tijden en donkere periodes, toont de ster dat er altijd een uitweg is, je hoeft je geen zorgen te maken, verlichting en vrijheid is in aantocht. Vertrouw in jezelf.

Zonder hoop op betere tijden, kom je nergens. Laat u door de Tarotkaart Ster inspireren, geloof in jezelf en betere tijden, er komt namelijk een tijd aan waarin uw dromen en verwachtingen zullen uitkomen.
De tarotkaart Ster is een tarotkaart van hoop, verlichting en komende inzichten in huidige zorgen en problemen. Deze tarotkaart zal je beschermen en via zijn licht leiden naar een rooskleurige en positieve toekomst.

Het licht van de tarotkaart ster kan er ook voor zorgen dat je een goede vriend of vriendin opeens anders gaat bekijken, misschien betekent hij of zij wel meer voor je. Er staat in de sterren geschreven dat een relatie met zo een persoon en u een mooie toekomst tegemoet gaat.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra helderzienden informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten helderzienden

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven