Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

Tarotkaart Zwaarden Koning door helderzienden

Tarotkaart Zwaarden Koning

Hofkaarten  -  Zwaarden
Tarotkaart van Zwaarden Koning. Deze tarotkaart werd door onze consulenten voor u getrokken op 2020-07-24
Binnenkort liggen er problemen of belangrijke keuzes op je levenspad. Voor u zal het aanvoelen als een dilemma, je hebt het gevoel dat geen enkele keuze de juiste is. Gelukkig voor u zal de tarotkaart Koning van Zwaarden u bijstaan in deze periode. Deze tarotkaart zal je altijd het juiste pad wijzen, zelfs wanneer je zelf niet om hulp vraagt.

De Tarotkaart Koning van Zwaarden is immers de meest moedige en rechtvaardige tarotkaart van alle koningen, de kaart is er in de eerste plaats om u te helpen. Deze tarotkaart verwijst naar onpartijdigheid en ongenaakbaarheid, u helpen met de juiste beslissing te nemen op het juiste moment. De Koning van zwaarden belichaamt het recht, het bestuur, de Koning van zwaarden is uw rots in de branding die gedegen advies geeft dat je blindelings mag volgen.

De Koning van Zwaarden is geen koning die enkel op zijn troon zit, feesten houdt en bevelen uitdeelt vanop zijn veilige troon; maar eerder een koning die meevecht in de strijd samen en aan de zijde van zijn troepen. De Koning van Zwaarden zal de eerste zijn die het zwaard ter hand neemt en ten strijde trekt, hij zal de eerste zijn die de vijand een slag toebrengt. De soldaten volgen de koning van zwaarden blindelings omdat ze in hem geloven en hem volledig vertrouwen.

De Koning van Zwaarden maakt altijd rechtvaardige en juiste beslissingen omdat hij naar het groter geheel kijkt en niet enkel zijn hart volgt. De koning van zwaarden zal zijn beslissingen altijd nemen met uw leven in gedachte, hij wil in de eerste plaats goed doen voor u.

Deze tarotkaart zal u bijstaan wanneer je moeilijke keuzes of beslissingen dient te nemen.

De Tarotkaart Koning van Zwaarden zal u helpen bij het oplossen van problemen, hij zal je hoofd helpen opklaren, licht brengen in de duisternis, u het licht tonen aan het einde van de tunnel. Problemen die al een tijd aanslepen, zullen nu eindelijk worden opgelost en verholpen. De Koning van Zwaarden leidt je de weg.

De Koning van Zwaarden is een echte leider, volg hem en vertrouw op zijn beslissingen. De oplossing voor uw problemen is nabij en deze tarotkaart zal je zoiezo helpen.


Tarotkaarten van Zwaarden

Extra helderzienden informatie

Uitleg over Tarotkaarten van Zwaarden

De tarotkaarten Zwaarden richten zich op communicatie, een periode van vragen en antwoorden, een tijd dat je de waarheid onder ogen zal zien. Alleen moet je voor de waarheid openstaan en de antwoorden willen zien. Je kan niet altijd kan kiezen voor de gemakkelijkste weg, soms moet je over de hindernis in plaats van er rond te gaan. Maar eens dat je dat beseft, dan zal je groeien in je eigen waarde en zal je je gelukkiger voelen.

De tarotkaarten Zwaarden bieden helder inzicht en een nieuwe kijk zodat je problemen gemakkelijker kan overwinnen. Durf een nieuwe weg in te slaan, nieuwe idee├źn vorm te geven en plannen te maken voor de toekomst.

De tarotkaarten Zwaarden brengen soms ook wat tegenslag. Er is niets verkeerd met af en toe wat tegenslag in je leven, hoe raar het ook klinkt. Tegenslag kan een motivatie voor je zijn, een stamp onder je kont, jezelf even dooreenschudden, je met je 2 voeten weer even op de grond zetten. Hoe raar het dus klinkt, een beetje hartenpijn, tegenslag of ontslag kan je stimuleren om de obstakels en hindernissen in je leven weer aan te pakken, te leren uit je fouten, de dingen een volgende keer anders aan te pakken.

De tarotkaarten Zwaarden kondigen aan dat na elke crisis, en voor elke nieuwe beproeving er altijd een moment van ontspanning is. Constante inspanning zal u volledig uitputten, las korte periodes van rust in en versla vervolgens elke beproeving die op uw pad komt. Deze rustperiodes moet u verstandig aanwenden, om het lichaam en de geest voor te bereiden voor de volgende beproeving.

Probeer nooit op je lauweren te rusten. Deze tarotkaarten van de zwaarden wil benadrukken dat er voor elke winnaar ook een verliezer is, en er is niets zo vasthoudend als wraak. Wees dus op je hoede wanneer je een concurrent of collega hebt overwonnen, want misschien zint deze wel op wraak. Probeer de concurrentie of een collega steeds een stap voor te zijn, want deze staan ook niet stil en wraak is hun drijvende kracht.

Hoe slecht de situatie ook is, soms doen we geen moeite om er uit te geraken, terwijl de oplossing voor de hand ligt volgens de Zwaarden tarotkaarten. We zijn nu eenmaal gewoontedieren en doen enkel dingen die ons vertrouwd zijn. De tijd is aangebroken om na te denken over verandering, formuleer doelen, heb ambitie en droom over hoe uw leven zou kunnen zijn. De Tarotkaart Zwaarden kan een periode aankondigen waarin je de klok zou willen terugdraaien, omdat je denkt dat bepaalde zaken die nu fout lopen hun oorzaak vinden bij jezelf. Leer aanvaarden dat je de klok niet kan terugdraaien, doe je ogen toe en slaap verder... aanvaard de dromen die je tegemoetkomen, want gedane zaken nemen geen keer.

De Tarotkaarten van de Zwaarden willen je laten nadenken over je fouten uit het verleden en welke gevolgen deze kunnen hebben op je heden. Leer uit je fouten en het zal je op spiritueel en metaal vlak een sterker persoon maken.

Tarotkaarten Zwaarden richten zich op communicatie, een periode van vragen en antwoorden, een tijd dat je de waarheid onder ogen zal moeten zien.

Tarotkaarten helderzienden

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

erkende helderzienden - directe antwoorden
Naar Boven