Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

helderziende Lady-Ly

Helderziende Lady-Ly

Heldervoelend  -  Gidscontact  -  Kaartleggen     0909 1919 -     0903 416 42

Lady-Ly - PIN 2714

Heldervoelend - Gidscontact - Kaartleggen

Bel Lady-Ly op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 42

Ik ben geboren met mijn paranormale gave en ook als kind daar mee opgegroeid. Door de jaren ervaring ben ik dan ook heel ver gegroeid. Dit door intuitie, heldervoelendheid, contact met mijn gidsen en behulp van de Lenormand kaarten. In de praktijk heb ik ongeveer 16 jaar ervaring. Maar ook contact met u dierbare overledene. Vaak ligt het antwoord in een kleine hoek en ziet u geen uitweg. Dan ben ik er graag om u te ondersteunen en op weg te gaan naar de juiste antwoorden en u helderheid te brengen. Wat mij ook erg boeit is onze nieuwe tijds kinderen die razend snel zijn en we daar soms ook geen raad mee weten. Nu geen enkele vraag is teveel en u bent steeds van harte welkom, al is het voor een luisterend oor. Heel veel licht en liefde en tot hoors, Lady Ly

Getuigenissen Lady-Ly

Heel fijn open gesprek en kon zeer goed invoelen op situatie en personen. Ik bel haar zeker nog eens.

Sanne

Dank je wel lieve Lady-Ly voor jouw antwoorden en jouw raadgevingen. Ik zou uren kunnen praten met jou, geloof heel sterk in jou. Bel je zeker nog terug, vele groetjes, Francine.

Francine

Lieve Lady-li,
Dank je wel voor je gesprekken. Hetgeen je voorspeld had is uitgekomen. Ik vind het fijn om met je te praten. Je straalt rust uit en stelt me gerust. Je legt de siuaties goed uit en kan de betrokken personen excact beschrijven. Ik zal u zeker nog bellen.

Anoniem

Was het enigste medium die het correct gezien had dat mijn dochter niet ging slagen voor het examen. Aangename dame om mee te praten.

anoniem

Dank je wel voor de heldere en zuivere uitleg en inzichten. Met de nodige humor heb je me wijzer gemaakt. Je voelde de situatie zuiver aan en wist goed te verwoorden wat er speelt. Ik hoop je zeker weer te spreken. Veel liefs.

Anoniem

Zeer lieve vrouw en ziet alles goed. Enorm bedankt. Alles klopte.

D.

En super lieve dame ze brengt je tot rust en kan de situatie goed inschatten zonder veel zelf te zeggen meer dan 5 sterren waard.

Dikke knuffel de zenuwachtige, je weet wel wie xxx.

Sandra

Ik vroeg een algemene legging en waw de antwoorden had ik direct. Twijfel niet en bel.

Weegschaal

Ze weet de situatie perfect in te schatten. Haar antwoorden zijn zeer duidelijk en correct. Ik ben heel dankbaar dat ik haar heb leren kennen.

Ben

Super vriendelijke vrouw die de dingen die spelen heel goed aanvoelde. Ze is eerlijk en geeft goede adviezen mee. Ik bel haar zeker weer.

P

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Lady-Ly

PIN 2714

Dit is de profielpagina van helderziende Lady-Ly. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven