Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

helderziende Lobke

Helderziende Lobke

Heldervoelend  -  Lenormand kaarten  -  Intuitief     0909 1919 -     0903 416 42

Lobke - PIN 2631

Heldervoelend - Lenormand kaarten - Intuitief

Bel Lobke op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 42

Hallo, ik ben Lobke en wist al zeer vlug dat ik bepaalde zaken en situaties kon aanvoelen Reeds jaren probeer ik mensen bij te staan en te helpen met mijn kaartjes. Ik ben heldervoelend en kan samen met mijn kaartjes jou trachten te helpen en duidelijkheid te brengen in bepaalde situaties waarin je bent verzeild geraakt. Ook kan ik je helpen via mijn pendel en heb je nood aan een boodschap van mijn engelenkaartjes dan kan ik dit evenzeer voor jou doen. Of je nu hulp wil omdat je problemen hebt met werk, liefde, geld of eender wat, je mag mij steeds contacteren. Ben je op zoek naar een luisterend oor of een goed gesprek, ook hiervoor kan je bij mij terecht. Tot snel, medium Lobke

Getuigenissen Lobke

Dank je wel lieve Lobke voor de gesprekken en readingen. Ik laat het zeker weten als er weer contact komt. Heel veel liefs x.

J.

Leuke vrouw om mee te praten. Mooie.voorspellingen en hoop dat haar voorspellingen uitkomen.

Laurens

Enkele maanden geleden heb ik jou voor het eerst gecontacteerd. Je zei me dat er zeker terug contact kwam. Gisteren gebeurd, heb een bericht gehad en er komt een ontmoeting. Geweldig wat jij toen hebt gezien.

K

Zeer lief en vriendelijk medium. Neemt zeker de tijd om goed te luisteren en intussen al verschillende zaken uitgekomen. Top medium.

M

Lobke heeft precies, inclusief tijd, verteld hoe de situatie zich zou ontvouwen. Buiten dat is het een hele lieve vrouw om mee te praten, geruststellend, zacht en eerlijk.

N

Zeer mooie reading.
Ik herkende mezelf in het verhaal. Je hebt het goed gedaan.

karo

Prachtige dame. Je hebt mij goed geholpen. Ik kreeg ook details van jou door en raadgevingen qua tijd. Bravo, het woord medium waard. Je zal mij wel herkennen met het kernwoord buitenland. Lieve Lobke, ik ben je zeker nog eens terug.

Sarah

Lobke,
Vorige week had je mij iets gezegd van een dame die een hele vuile rol speelt, iemand waarbij ik een heel goed gevoel had en een toffe vond maar die een masker draagt, iemand die mij mee zou trekken in een bepaalde zaak en mij in een slecht daglicht stelt. Wel ik ben daar vandaag achter gekomen. Wauw hoe gedetailleerd je dat zag, zelfs je pendel deed het juist. Ik raad iedereen haar aan echt waar. Aan mij heeft ze zeker een vaste klant. Je bent een straffe madam. Tot gauw.

Zoetje

Lobke is een lieve vrouw zeer hartelijk en gemoedelijke komt ze over. Ze geeft je rust en vertrouwen. En houd je niet langer dan nodig is aan de lijn. Ik kom graag nog eens bij u terug. U geeft de persoon die u aan de telefoon krijgt een goed en weer hoop bedankt daarvoor groetjes van Helma. Ik heb u zojuist gesproken.

Helma

Wat een lieve schat van een vrouw.
Eerste keer gebeld, voelde me meteen op mijn gemak en een algemene legging gevraagd heel duidelijk en liefdevolle reading gehad, alles werd ook besproken en verteld hoe dat zou gaan verlopen.
Kon alles plaatsen wat ze zei.
Ik zou haar zeker weer bellen..

M

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Lobke

PIN 2631

Dit is de profielpagina van helderziende Lobke. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven