Welkom

De mobiele pagina Helderzienden.be is aan het laden...
erkende helderzienden - directe antwoorden

helderziende Rin

Helderziende Rin

Tarotkaarten  -  Intuitief  -  Droomanalyse     0900 1919 -     0903 416 42

Rin - PIN 2623

Tarotkaarten - Intuitief - Droomanalyse

Bel Rin op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 1919
  BE  0903 416 42

Hoi ik ben Rin, een intuitief gesprekspartner bij mij kan je terecht met al je vragen, numerologie, tarotlegging en droomanalyses naast paranormale dingen zetten we ook psychologische know how in om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor Mail consults is het altijd handig om Voor, achternaam en volledige geboortedatum van alle betrokken partijen in Uw vraag te betrekken, zodoende kan ik nog grondiger Uw vraag beantwoorden

Getuigenissen Rin

Hey Rin wat ben je een goed luisterend oor en je advies is heel goed. Soms hard, maar met een doordenker. Je ziet hoeveel punten je hebt van mij en dat ben je waard tot de volgende keer X.

D

Rin ik ga altijd stuk om hoe jij dingen brengt, het is altyd een feest om met jou te bellen maar 9 van de 10 keer heb je wel gelijk met wat je zegt.

Je grootste fan

Weer iets uit gekomen. Ik wens je een gezond en sterk 2020 ga zo door Thx en groeten S.

S

Rin de beste wensen hoor. Goede gesprekspartner ik bel je terug.

m h

Heel goed consuld gehad blij dat je me helpt ook al is het niet altijd wat ik wou , maar dat kan ook niet altijd he .maar zo leer ik van me fantasie af of me valse wens (hoop ) thx .Ik bel u voortaan


Dankbare groeten D.

D

Rin, goed dat je hier op de lijn werkt. Eindelijk een luisterend oor, je bent een zacht persoon en recht uit je hart. Thx voor het consult en tot de volgende keer dan weer. Groeten S XX.

S

Heb je al meerdere keren gebeld en bij deze wil ik je 1000 maal bedanken voor alle goede ideeen en tips die je hebt mee gegeven voor het bereiken van al het goede. Ben blij dat ik het niet heb opgegeven. Stap voor stap gaat alles de goede kant op.

TTAg

Bedankt voor je steun, je bent erg goed en begripvol. Je stalker :)) .

Sel

Hey Rin

Je heb me goed geholpen, vandaar dat je een vijf krijgt er zijn dingen uit gekomen zoals gebeld worden heel goed en sorry dat ik opdringerig werd ik ga je terug bellen thx.

m h

Lieve rin ik mis u hier ,wil u zeggen dat het beter gaat zal niet net zoals hier bij sommige gemeld word van de beste en de liefste want dat kan ik niet weten en zeggen ,maar kan wel zeggen dat je een dikke vijf zeker waart bent .u blijft jezelf groetjes l van veeke uit. Belgie .

L.

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Rin

PIN 2623

Dit is de profielpagina van helderziende Rin. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven